Om os

Susan Helles

Jan Brunchmann

Jørgen Eriksen

Vi er 3 erfarne konsulenter indenfor forretnings- og IT-rådgivning, som er gået sammen i konsulentgruppen 3-top. Vi kommer hver især fra rådgivningsbranchen, hvor vi har arbejdet i såvel store som mindre konsulenthuse som konsulenter og i ledelsen. Derudover har vi erfaring som ledere i andre brancher uden for rådgivningsbranchen.

Gennem vores samarbejde i forskellige sammenhænge i de seneste år, har vi set et behov hos især de mindre og mellemstore danske transportvirksomheder for rådgivningsydelser indenfor digitalisering, risikostyring og etablering af et nødvendigt forandringsberedskab for at kunne klare sig i konkurrencen nu og fremover. 

 

Idegrundlag

3-top hjælper virksomheder med, hvordan digitalisering kan bruges som redskab til at bevare og udbygge deres konkurrenceevne under påvirkning af vigtige megatrends som f.eks. forandringsparathed/robusthed, bæredygtighed og digitalisering. Vi har et særligt fokus på virksomheder, der arbejder med transport, og vi arbejder i snitfladen mellem IT og forretning.

Vi har en helhedsorienteret tilgang til rådgivning, som sker på baggrund af virksomhedens egen konkrete situation, mål og strategier samt de branchemæssige vilkår, der er gældende.